Lid van:

 

UW WEBSITE NIET MEER NAAR UW ZIN OF U WILT ER EEN?

OOK DAT KUNNEN WIJ VOOR U VERZORGEN

Wat kan ik voor u betekenen

Door een functie als instructeur EHBO bij de EHBO Vereniging Goes werd mij gevraagd of ik de website wilde gaan onderhouden. De man die begonnen was met de website was gestopt omdat hij was verhuist en de persoon die het overgenomen had kreeg steeds minder tijd. Hierdoor liep de accuratesse van de site ver achter, wat naturlijk niet kan. Omdat ik toch niets te doen had (geintje) heb ik dit op mij genomen en toen begon de interesse voor site bouwen te komen. Een site voor een andere vereniging volgde en daarna nog een voor een huisartsenpraktijk en nu hebben wij al dertien sites gebouwd en in beheer.

Hoe gaan wij te werk.

De klant wil graag een website hebben of heeft er al een (die niet naar het zin is), maar weet niet niet hoe hij dit aan moet pakken, dus vraagt hij ons. En dan gaat het beginnen.

  1. Er word gekeken wat er nu al is en waar de aanwezige site gehost word.
  2. De hosting word in overleg met de klant compleet verhuist naar PCExtreme.
  3. De klant gaat vertellen hoe en wat hij graag op de site wil zien
  4. Een opzet word gemaakt (eventueel met de opzet en beelden en teksten van de oude site)
  5. De klant die het hele proces online kan volgen geeft opmerkingen, aanwijzingen en kritiek (dit is de opbouwende fase)
  6. Wanneer de site naar het zin van de klant is, word er gestroomlijnd. De snelheid, de veiligheid en het voldoen aan de wettelijke eisen worden toegevoegd en verbeterd
  7. Daarna gaat de site live.
  8. Nadat de site live is gegaan komen er nog kritiek puntjes naar voren, welke nagenoeg direkt worden uitgevoerd
  9. Wanneer deze fase achter de rug is word minimaal 1 keer in de maand gecontroleerd of alles nog up to date is (beveiliging nieuwere versies van componenten, modules en CMS).
  10. Moet er tussen door een (tijdelijke) aanpassing doorgevoerd worden, dan neemt de klant dit even met ons door en wij verzorgen (meestal nog dezelfde dag) de uitvoering hiervan.

Punten 8 tot en met 10 horen bij het onderhoud welke 1 keer per jaar als een soort abonnement berekend word. 
Het toevoegen van een hele pagina , menu item of herziening van de complete site vallen hier niet onder.

Wat kan ik voor u betekenen

 

Lid van: