Lid van:

 

Wie zijn wij?

EN WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Wat kan ik voor u betekenen

Techni-C-All Computer

Is onstaan doordat de werkzaamheden voor een ander computerbedrijf plotseling beëindigd werd en ik op een dusdaanige leeftijd was, dat opnieuw onderaan de ladder bij een ander bedrijf  beginnen geen optie was.

Met de kennis die opgedaan was tijdens al mijn werkzaamheden kreeg ik het idee om voor mij zelf te beginnen. En dus werd er over de naam voor het bedrijf nagedacht. Dit is uiteindelijk een combinatie  geworden van mijn technische instellingen en de mogelijkheid om mij te bereiken voor problemen.

  • TechniCAl          Sterk technisch ingesteld
  • TechniC All        Met alle technieken bekend
  • Techni CAll        Techneut nodig? Bel

Dus in het jaar 2001 is het bedrijf van start gegaan. Onze instelling is steeds sterker de kant op gegaan om op een geduldige manier u als klant te woord te staan en te helpen met uw computer technische problemen. Hierbij word ook rekening gehouden met uw eventuele nieuwsgeirigheid, wij leggen dus ook uit waar wij mee bezig zijn en proberen dit in zogenaamde "Jip en Janneke" taal. Klanten waar al vaker over de vloer gekomen is, weten dat een bakje koffie en een babbeltje ook bij onze mentaliteit hoort (uiteraard zonder dat dit berekend wordt). Nu eind 2018 zijn wij nog steeds van mening dat wij door deze instelling de vereenzaming die onstaat door de huidige technologiesche   toestand een beetje compenseren. Wij hebben het gevoel dat zeker de ouder klanten het fijn vinden dat er ook nog eens gepraat kan worden van mens tot mens. Volgens ons is dat ook heel wat waard.

Wat kan ik voor u betekenen

 

Lid van: